Tengerjáró Kft.

Tengerjáró Kft.
A Tengerjáró Kft. 2006-óta látja el a Royal Caribbean Cruises 3 flottája, a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises és az Azamara Club Cruises magyarországi vezérképviseletét.

 


A ROYAL CARIBBEAN CRUISES MAGYARORSZÁGI VEZÉRKÉPVISELETE
 

A mindösszesen 5 flottát, 42 hajót üzemeltető Royal Caribbean Cruises a világ második legnagyobb személyhajózási vállalata közel 92.300 fős utaskapacitással és az egész világra kiterjedő, hozzávetőleg 420 célállomást érintő útvonalhálózattal. A személyhajózás ágazatában a vállalat piaci részesedése eléri a 25,6 %-ot.
A képviseleti munka mellett cégünk teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújt, ezen belül is elsősorban a személyhajózáshoz kapcsolódó igényeket, úm. repülőjegy- és szállásfoglalás, vállalati és incentive utaztatás stb. elégíti ki.

 

KÉPVISELT HAJÓTÁRSASÁGOK


ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL
Az 1969-ben alapított Royal Caribbean International a világ legnagyobb, legfiatalabb és
legizgalmasabb hajóflottája, mely 26 lenyűgöző óceánjárót, több mint 290 célállomást, szenzációs parti kirándulásokat és egyedülálló fedélzeti programokat kínál.
Innovatív hajók – forradalmi szolgáltatások 

A többszörösen díjnyertes Royal Caribbean hajóin olyan világ elevenedik meg, ahol az innovációé és a képzelőerőé a főszerep. A társaság mindig is azt a vezérelvet követte, hogy „Ha meg lehet csinálni, miért ne tennénk!”. Miért ne építenénk például mászófalakat, szörfszimulátorokat és jégpályát a hajók fedélzetén? A képzelőerőnek és innovációnak semmi sem szabott határt, így a Royal Caribbean hajói ma a világ leginnovatívabb óceánjárói páratlan, egyetlen más hajótársaságnál sem föllelhető fedélzeti szabadidős és szórakoztató létesítményekkel, ún: sziklamászófal

 • FlowRider szörfszimulátor
 • H2O Zone vízipark
 • drótkötélpálya
 • körhinta
 • vízi színház
 • a 3 fedélzeti szint között le-föl lebegő Rising Tide bár  fedélzeti Central Park trópusi növényekkel
 • korcsolyapálya
 • 3D filmszínház
 • szabvány méretű Everlast bokszring képzett oktatóval.
   

Az egész Földet behálózó változatos útvonalak
A hajótársaság 3-8 éjszakás, illetve hosszabb hajóutakat kínál, amelyek 6 kontinens 72 országának 290 célállomását érintik. Alaszka és Kanada/New England fenséges tájaitól kezdve az óvilágot képviselő Európa hangulatos városaiig és a kelet varázsával hívogató Dubajig, vagy Mexikó, Hawaii, a Bahamák és a Bermuda-szigetek sajátos világától a karibi térség egzotikus szigeteiig és a Panama-csatornáig, a Royal Caribbean hajók a világ legszebb, legizgalmasabb helyeire kalandoznak el.
Európai, dubaji, alaszkai, ausztráliai, új-zélandi és dél-amerikai hajóútjai mellé tartalmas szárazföldi programcsomagokat is kínál a hajótársaság.

 

További Royal Caribbean sajátosságok és jegyek:

 • 7 hajóosztály, 26 óceánjáró – köztük a világ négy legnagyobb hajója: az Oasis of the Seas, az Allure of the Seas, a Harmony of the Seas és a Symphony of the Seas.
 • Kabinok és lakosztályok nagy választéka, azon belül a személyhajózás első kétszintes loftlakosztálya az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas fedélzetén.
 • Számos étkezési alternatíva az elegánstól a kötetlenig – minden alkalomra.
 • A Royal Caribbean fémjelét viselő, személyre szabott Gold Anchor szolgáltatások
 • Különböző játékos versenyek, animáció, és egy sor hangulatos kávézó, bár, night-clubfitneszterem, úszás, spa és wellness-kezelések, látványkonyha, kaszinó, diszkó, karaoke, bingo, show-műsorok, jégrevük, zenés darabok, élő zene, témaparádék, minigolf, pingpong, labdajátékok, választéka, köztük nyelvórák, jóga- és pilates-foglalkozások, táncórák, Broadway stílusú és színvonalú 
 • Napi kulturális, szabadidős és sportprogramok, illetve szórakoztató műsorok hihetetlenül széles Resort-csomagok.Time Dining Option”, közös családi fedélzeti programok, közös Royal Caribbean/Universal Orlando 
 • Együtt a család! – családok számára kialakított lakosztályok és összenyitható kabinok, „My Family
 • Díjtalan Adventure Ocean ifjúsági program életkorra szabott foglalkozásokkal, képzett nevelőkkelés oktatókkal.

CELEBRITY CRUISES
A Celebrity Cruises-t a görög Chandris Csoport alapította 1988-ban. A hajótársaság 1997-ben összeolvadt a Royal Caribbean International-lel, létrehozva a Royal Caribbean Cruises Ltd.-t, amely ma az Azamara Club Cruises, a Pullmantur Cruises és a CDF Croisieres de France flottákat is üzemelteti.

 

Modern luxus
A hajótársaság 1988-as megalakulása óta kitart eredeti vállalása mellett: a klasszikus, elegáns hajózás legjobb elemeiből válogat, és azokat korszerűsítve, a mai kor igényeihez igazítva kínálja.
Ötcsillagos, prémiumkategóriás flottája a modern személyhajózás élményét kifinomult hajóterekkel, páratlan étkezési és wellness lehetőségekkel, valamint hibátlan szolgáltatásokkal és kiszolgálással párosítja. A Celebrity Cruises mindig is magas mércéjét még magasabbra emelték legújabb, Solstice osztályú óceánjárói, amelyek számos újítással, technológiai fejlesztéssel teszik még gazdagabbá a fedélzeti szabadidős lehetőségek körét, miközben megőrizték a Celebrity fémjelévé vált, sajátosan kifinomult eleganciát és stílust.
A Celebrity Cruises ikonikus „X”-e a modern luxus, a kortárs dizájnnal párosuló meleg terek jele; a különleges gasztronómiai élmény, amelynél a helyszín kialakítása éppoly fontos, mint a föltálalt ételek; és az a fajta osztályon felüli kiszolgálás, melyet csak a Celebrity tud nyújtani, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a hajótársaság páratlan élményre váltsa a vakációzó vendégek értékes szabadidejét.

 

Flotta és útvonalak


A Celebrity Cruises ma az egyik legdinamikusabban fejlődő vezető hajótársaság. Hajóparkja jelenleg 12 óceánjáróból áll, köztük a hajó tervezés legújabb csodájával, a Celebrity Edge óceánjáróval, mely 2018 decemberében csatlakozott a Celebrity-flottához.
A tizenkét Celebrity hajó a világ legfiatalabb hajóparkját képviseli, melynek kiterjedt útvonalhálózata immár több mint 300 célállomást érint – köztük a Földközi-tenger hangulatos, part menti városait, a Karib térség hófehérhomokos strandjait és igazi kuriózumként: a Galápagosi szigetvilág védett öbleit és szigeteit.

A Celebrity Cruises az összes kontinenst érintő hajóutak mellett szárazföldi programcsomagokat iskínál Alaszkában, Ausztráliában/Új-Zélandon, Kanadában, Európában és Dél-Amerikában.
 

Celebrity Cruises sajátosságok:

 • Személyre szabott kiszolgálás; minden 2 vendégre 1 fő személyzet jut.
 • Kivételes étkezési alternatívák.
 • Tágas luxuskabinok és -lakosztályok 
 • Borászati szemináriumok és speciális előadások a fölkeresett célállomásokról, a PowerPoint használatáról, az üvegfúvásról.
 • Számos díj – a Celebrity Cruises rendszeresen első helyezést ér el a Conde Nast Traveler nagy presztízzsel bíró, éves olvasói felmérésén és más díjkiosztó fórumokon.

AZAMARA CLUB CRUISES


Az Azamara Club Cruises butik-hajótársaság, amely elegáns, ugyanakkor oldott hangulatú hajóutakat szervez különleges célállomásokra. Három, egyenként 694 fős utas kapacitású deluxe óceánjárója – az Azamara Journey, Azamara Pursuit és Azamara Quest – fedélzetén bensőséges atmoszféra és luxus veszi körül a vendégeket, akik igazi egzotikus célállomások felé hajóznak. Az Azamara-hajókon lazító-kényeztető spa, wellness-kezelések, egészségmegőrző programok, különböző étkezési alternatívák, a világ minden borvidékét megidéző különleges borok, figyelmes kiszolgálás és varázslatos társasági élet gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze magát. A vendégek itt valóban egy klub tagjai, akik élvezik a glóbusz felfedezését és a fedélzeti személyzet szívélyes vendéglátását.
 

Desztináció-specialista
3 hajó. 290 kikötőállomás. 80 ország. Egyedi célállomások. Egyedi tálalásban.
Az Azamara Cruises feltárja a világ rejtett zugait azok előtt, akik szeretnek utazni, idegen világokat felfedezni. Minthogy kisebb óceánjárókkal közlekedik, amelyek eljutnak a nagyobb hajók számára megközelíthetetlen kikötőkbe is, turisták által kevéssé látogatott, kuriózumnak számító célállomások is fölkerülhettek kikötőpontjai palettájára. A hajótársaság alapos helyismerettel rendelkező csapata olyan bensőségesen ismeri a meglátogatott állomások idegenforgalmi látványosságait, múzeumait, üzleteit és éttermeit, hogy az Azamara Cruises vendégei garantáltan nem maradnak semmiről, amitlátni, kipróbálni érdemes.

 

További Azamara Club Cruises sajátosságok:

 • Hosszabb, többéjszakás tartózkodás egyes kikötőállomásokon.
 • Egyes kikötőkben shuttle busz biztosítása – díjtalanul.
 • A célállomások kultúrájából ízelítőt kínáló szórakoztató műsorok.
 • Ebédhez és vacsorához választott vörös- és fehérbor, napközben kávékülönlegességek, ásványvíz és tea. 
 • Díjtalan önkiszolgáló mosoda.
 • A luxus színvonalú golfprogramok elismert szervezőjével, a PerryGolf vállalattal közösen szervezett golfhajóutak a világ leglátványosabb golfpályáira.

 

 

Tengerjáró Kft. 
Cím: 1051 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 12. City Center Irodaház

Telefon: 36-1/235 0402, 235 0403
Fax: 36-1/266 4623
E-mail: info@rccl.hu
Honlap:  https://rccl.hu/

 

 

 

 

További tagjaink:

Budapest Airport
A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind ...
LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
Turizmus Kft.
A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Az immáron tehát kiadóvállalatként működő szerkesztőség ...
STR CEE Ltd.
Az STR CEE Destination Handling látja el a NEW WORLD TRAVEL magyarországi képviseletét. A NEW WORLD TRAVEL 1979 óta az amerikai utazási piac meghatározó alakja. ...
Marriott International
A 2018-as év folyamán a Marriott, illetve a Starwood szállodaláncok összeolvadtak, így már Marriott International néven több új termékkel bővült, mint példátul a W hotels, Sheraton, Le ...
Világszerte Travel
Több, mint 10 éve amerikai utak szervezésével foglalkozunk, fő profilunk a lakóautóbérlés az USA bármely államában, kb 150 felvevőhelyen. ...
Lupus Travel
A Lupus-Travel Utazási Iroda 1996 februárja óta működik, több magyar és külföldi partner utazási iroda, nagyvállalat és utazóközönségünk legnagyobb megelégedésére. ...
Haris Travel Club
A Haris Travel Club 1994 év vége óta működik hivatalosan utazási irodaként, egyedülálló kulturális körutazás kínálattal a világ minden tájára. Az amerikai kontinensen programok kiemelkedően ...
Morton's Travel
Az amerikai csoportos utazások piacvezetőjeként irodánk évtizedes tapasztalattal rendelkezik a tökéletes amerikai élmény megszervezésében. ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés