Budapest Airport

A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind pedig a működési hatékonyság terén, és a repülőtér Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője legyen.

Budapest Airport

A Budapest Airport feladata Magyarország legjelentősebb nemzetközi repülőterének irányítása, üzemeltetése és fejlesztése, és a fenntartható, hatékony és jövedelmező működés biztosítása. 

A kilátások biztatóak, hiszen a légiforgalom jelentősen nőni fog a régióban. A Budapest Airport kiváló alapokkal rendelkezik a további útvonal-fejlesztésre, és kedvezők a növekedés lehetőségei a repüléssel kapcsolatos üzletágakban és azokon kívül is.

Az üzemeltető célja a légikikötő szilárd globális pozíciójának további erősítése a privát repülőterek piacán, a repülőtérben rejlő lehetőségek felismerése és azok megvalósítása. A dinamikusan fejlődő gazdasági környezetben a motivált menedzsment erősíteni kívánja a repülőtér helyzetét az egyre erősödő versenyben.

2007 és 2015 között több mint 325 millió eurós korszerűsítési és bővítési célú beruházásra került sor; a repülőtér büszkesége, a SkyCourt utasforgalmi terminál számos díjat kapott építészeti kialakításáért, hatékony működéséért, és az általa nyújtott utas-élményért. A beruházások eredménye máris érezhető, hiszen évről évre javuló utas-értékelést kap a repülőtér, és 2014-től jelentős új légitársasági partnerek egész sora kezdte meg budapesti üzemelését. 

 

 

Honlap: www.bud.hu

 

 

 

További cikkek:

LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
Turizmus Kft.
A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Az immáron tehát kiadóvállalatként működő szerkesztőség ...
STR CEE Ltd.
Az STR CEE Destination Handling látja el a NEW WORLD TRAVEL magyarországi képviseletét. A NEW WORLD TRAVEL 1979 óta az amerikai utazási piac meghatározó alakja. ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés