Budapest Airport

A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind pedig a működési hatékonyság terén, és a repülőtér Budapest és egész Magyarország gazdasági növekedésének egyik kulcsszereplője legyen.

Budapest Airport

A Budapest Airport feladata Magyarország legjelentősebb nemzetközi repülőterének irányítása, üzemeltetése és fejlesztése, és a fenntartható, hatékony és jövedelmező működés biztosítása. 

A kilátások biztatóak, hiszen a légiforgalom jelentősen nőni fog a régióban. A Budapest Airport kiváló alapokkal rendelkezik a további útvonal-fejlesztésre, és kedvezők a növekedés lehetőségei a repüléssel kapcsolatos üzletágakban és azokon kívül is.

Az üzemeltető célja a légikikötő szilárd globális pozíciójának további erősítése a privát repülőterek piacán, a repülőtérben rejlő lehetőségek felismerése és azok megvalósítása. A dinamikusan fejlődő gazdasági környezetben a motivált menedzsment erősíteni kívánja a repülőtér helyzetét az egyre erősödő versenyben.

2007 és 2015 között több mint 325 millió eurós korszerűsítési és bővítési célú beruházásra került sor; a repülőtér büszkesége, a SkyCourt utasforgalmi terminál számos díjat kapott építészeti kialakításáért, hatékony működéséért, és az általa nyújtott utas-élményért. A beruházások eredménye máris érezhető, hiszen évről évre javuló utas-értékelést kap a repülőtér, és 2014-től jelentős új légitársasági partnerek egész sora kezdte meg budapesti üzemelését. 

 

 

Honlap: www.bud.hu

 

 

 

További cikkek:

Carlson Wagonlit Travel
Az üzleti utaztató ...
LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
American Chamber of Commerce
Az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) az egyik legnagyobb kamara Közép-Kelet Európában, amelynek tagjai amerikai, más nemzetiségű és magyar cégek. ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés