Marriott International

A 2018-as év folyamán a Marriott, illetve a Starwood szállodaláncok összeolvadtak, így már Marriott International néven több új termékkel bővült, mint példátul a W hotels, Sheraton, Le Meridien, Westin vagy akár az Aloft.

Marriott International

 

Összesen 30 branddel képviselteti magát a Marriott International világszinten már 7350 szállodával.

Az összeolvadással rengeteg új desztináció elérhető lett a kínálatunkban, olyanok például mint Mauritius, ahol 3 szállodával is képviseltetjük magunkat.

Ami újdonság, hogy megszűntek a régi törzsutas programok és egy teljesen új összevont programunk lett BONVOY néven, mely az összes szállodára érvényes.

Jelenleg bevezetés alatt van egy teljesen új termékünk, a Ritz Carlton Yacht, mely 2020-ban fog elindulni 3 yacht-tal, 149 szobávál.

A következő években rengeteg felújítási munkálatot fogunk végeni a szállodákon világszerte. Itt Budapesten is reloj hublot replica teljesen új külsővel várja vendégeit a Marriott szálloda, mindenképpen érdemes ellátogatni.

 

Az aktuális akcióink az alábbi linken érhetők el: https://www.marriott.com/travel-deals.mi

 

 

 

További cikkek:

Budapest Airport
A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind ...
LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
Turizmus Kft.
A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Az immáron tehát kiadóvállalatként működő szerkesztőség ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés