Világszerte Travel

Több, mint 10 éve amerikai utak szervezésével foglalkozunk, fő profilunk a lakóautóbérlés az USA bármely államában, kb 150 felvevőhelyen.

Világszerte Travel

Számunkra a legfontosabb az Önök elégedettsége, hogy nyaralásukról élményekkel gazdagon érkezzenek haza, és a hazatérést követően már azon gondolkozzanak, hova utazzanak legközelebb. Ebben szeretnénk egy kis segítséget nyújtani, hogy minél többet felfedezhessenek Amerikából akár télen, akár nyáron.

Évente részt veszünk az Egyesült Államok legnagyobb szakmai turisztikai kiállításán, ezzel is szeretnénk folyamatosan a relojes rolex imitacion legújabb és legkülönlegesebb szolgáltatásokat elhozni utasainknak.

Online Utazási irodaként működünk, nincs kötött helyszín, amennyiben személyesen szeretne egyeztetni velünk, az Önnek leginkább megfelelő helyen és időben állunk rendelkezésére. 

 

Keressen minket bizalommal.

Schmid-Lengyel Mónika

 

 

Világszerte Utazás Kft. 
Telefon: +3630/4673453
E-mail: info@vilagszerte.hu
Honlap:  www.amerikaszerte.hu

 

További cikkek:

Budapest Airport
A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind ...
LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
Turizmus Kft.
A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Az immáron tehát kiadóvállalatként működő szerkesztőség ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés