Haris Travel Club

A Haris Travel Club 1994 év vége óta működik hivatalosan utazási irodaként, egyedülálló kulturális körutazás kínálattal a világ minden tájára. Az amerikai kontinensen programok kiemelkedően színes palettájával rendelkezünk.

Haris Travel Club

Sikerünk titka a megbízhatóság, a széleskörű szakmai tapasztalat és a magas színvonalú utazásszervezés. Célunk a lehető legtartalmasabb, kiváló ár-érték arányú rolex imitacion programok összeállítása, hogy utasainknak minden tekintetben a legjobbat nyújthassuk.

A legmagasabb minőség biztosítását tapasztalt, jól képzett utazásszervező referensekkel, gyakorlott értékesítő kollégákkal, talpraesett, minden tekintetben felkészült idegenvezetőkkel garantáljuk.

Legyen szó egy napos belföldi kirándulásról vagy 3 hetes tengerentúli körutazásról, minden esetben arra törekszünk, hogy utasaink maximálisan elégedettek legyenek az indulástól a hazaérkezésig.


HARIS TRAVEL CLUB 
- körutazások az USA nevezetes vidékeire
- izgalmas újdonságok
- bakancslistás helyek
- különleges programok
- folyamatosan bővülő kínálat

 

HARIS TRAVEL CLUB Utazásszervező Kft.

Cím: 1075 Budapest, Károly körút 11. (Európa Center Irodaház)

Telefon: +36 1 327-0793; +36 1 317-2354

Mobil: +36-30-247-9008; +36-30-247-9009

Fax: +36 1 317-8613

E-mail: info@haristravel.hu

Honlap: www.haristravel.com

 

 

 

 

További cikkek:

Budapest Airport
A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind ...
LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
Turizmus Kft.
A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Az immáron tehát kiadóvállalatként működő szerkesztőség ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés