Tengerjáró Kft.

A Tengerjáró Kft. 2006-óta látja el a Royal Caribbean Cruises 3 flottája, a Royal Caribbean International, a Celebrity Cruises és az Azamara Club Cruises magyarországi vezérképviseletét.

Tengerjáró Kft.

 


A ROYAL CARIBBEAN CRUISES MAGYARORSZÁGI VEZÉRKÉPVISELETE
 

A mindösszesen 5 flottát, 42 hajót üzemeltető Royal Caribbean Cruises a világ második legnagyobb személyhajózási vállalata közel 92.300 fős utaskapacitással és az egész világra kiterjedő, hozzávetőleg 420 célállomást érintő útvonalhálózattal. A személyhajózás ágazatában a vállalat piaci részesedése eléri a 25,6 %-ot.
A képviseleti munka mellett cégünk teljes körű idegenforgalmi szolgáltatást nyújt, ezen belül is elsősorban a személyhajózáshoz kapcsolódó igényeket, úm. repülőjegy- és szállásfoglalás, vállalati és incentive utaztatás stb. elégíti ki.

 

KÉPVISELT HAJÓTÁRSASÁGOK


ROYAL CARIBBEAN INTERNATIONAL
Az 1969-ben alapított Royal Caribbean International a világ legnagyobb, legfiatalabb és
legizgalmasabb hajóflottája, mely 26 lenyűgöző óceánjárót, több mint 290 célállomást, szenzációs parti kirándulásokat és egyedülálló fedélzeti programokat kínál.
Innovatív hajók – forradalmi szolgáltatások 

A többszörösen díjnyertes Royal Caribbean hajóin olyan világ elevenedik meg, ahol az innovációé és a képzelőerőé a főszerep. A társaság mindig is azt a vezérelvet követte, hogy „Ha meg lehet csinálni, miért ne tennénk!”. Miért ne építenénk például mászófalakat, szörfszimulátorokat és jégpályát a hajók fedélzetén? A képzelőerőnek és innovációnak semmi sem szabott határt, így a Royal Caribbean hajói ma a világ leginnovatívabb óceánjárói páratlan, egyetlen más hajótársaságnál sem föllelhető fedélzeti szabadidős és szórakoztató létesítményekkel, ún: sziklamászófal

  • FlowRider szörfszimulátor
  • H2O Zone vízipark
  • drótkötélpálya
  • körhinta
  • vízi színház
  • a 3 fedélzeti szint között le-föl lebegő Rising Tide bár  fedélzeti Central Park trópusi növényekkel
  • korcsolyapálya
  • 3D filmszínház
  • szabvány méretű Everlast bokszring képzett oktatóval.
     

Az egész Földet behálózó változatos útvonalak
A hajótársaság 3-8 éjszakás, illetve hosszabb hajóutakat kínál, amelyek 6 kontinens 72 országának 290 célállomását érintik. Alaszka és Kanada/New England fenséges tájaitól kezdve az óvilágot képviselő Európa hangulatos replique rolex városaiig és a kelet varázsával hívogató Dubajig, vagy Mexikó, Hawaii, a Bahamák és a Bermuda-szigetek sajátos világától a karibi térség egzotikus szigeteiig és a Panama-csatornáig, a Royal Caribbean hajók a világ legszebb, legizgalmasabb helyeire kalandoznak el.
Európai, dubaji, alaszkai, ausztráliai, új-zélandi és dél-amerikai hajóútjai mellé tartalmas szárazföldi programcsomagokat is kínál a hajótársaság.

 

További Royal Caribbean sajátosságok és jegyek:

  • 7 hajóosztály, 26 óceánjáró – köztük a világ négy legnagyobb hajója: az Oasis of the Seas, az Allure of the Seas, a Harmony of the Seas és a Symphony of the Seas.
  • Kabinok és lakosztályok nagy választéka, azon belül a személyhajózás első kétszintes loftlakosztálya az Oasis of the Seas és az Allure of the Seas fedélzetén.
  • Számos étkezési alternatíva az elegánstól a kötetlenig – minden alkalomra.
  • A Royal Caribbean fémjelét viselő, személyre szabott Gold Anchor szolgáltatások
  • Különböző játékos versenyek, animáció, és egy sor hangulatos kávézó, bár, night-clubfitneszterem, úszás, spa és wellness-kezelések, látványkonyha, kaszinó, diszkó, karaoke, bingo, show-műsorok, jégrevük, zenés darabok, élő zene, témaparádék, minigolf, pingpong, labdajátékok, választéka, köztük nyelvórák, jóga- és pilates-foglalkozások, táncórák, Broadway stílusú és színvonalú 
  • Napi kulturális, szabadidős és sportprogramok, illetve szórakoztató műsorok hihetetlenül széles Resort-csomagok.Time Dining Option”, közös családi fedélzeti programok, közös Royal Caribbean/Universal Orlando 
  • Együtt a család! – családok számára kialakított lakosztályok és összenyitható kabinok, „My Family
  • Díjtalan Adventure Ocean ifjúsági program életkorra szabott foglalkozásokkal, képzett nevelőkkelés oktatókkal.

CELEBRITY CRUISES
A Celebrity Cruises-t a görög Chandris Csoport alapította 1988-ban. A hajótársaság 1997-ben összeolvadt a Royal Caribbean International-lel, létrehozva a Royal Caribbean Cruises Ltd.-t, amely ma az Azamara Club Cruises, a Pullmantur Cruises és a CDF Croisieres de France flottákat is üzemelteti.

 

Modern luxus
A hajótársaság 1988-as megalakulása óta kitart eredeti vállalása mellett: a klasszikus, elegáns hajózás legjobb elemeiből válogat, és azokat korszerűsítve, a mai kor igényeihez igazítva kínálja.
Ötcsillagos, prémiumkategóriás flottája a modern személyhajózás élményét kifinomult hajóterekkel, páratlan étkezési és wellness lehetőségekkel, valamint hibátlan szolgáltatásokkal és kiszolgálással párosítja. A Celebrity Cruises mindig is magas mércéjét még magasabbra emelték legújabb, Solstice osztályú óceánjárói, amelyek számos újítással, technológiai fejlesztéssel teszik még gazdagabbá a fedélzeti szabadidős lehetőségek körét, miközben megőrizték a Celebrity fémjelévé vált, sajátosan kifinomult eleganciát és stílust.
A Celebrity Cruises ikonikus „X”-e a modern luxus, a kortárs dizájnnal párosuló meleg terek jele; a különleges gasztronómiai élmény, amelynél a helyszín kialakítása éppoly fontos, mint a föltálalt ételek; és az a fajta osztályon felüli kiszolgálás, melyet csak a Celebrity tud nyújtani, mind-mind azt a célt szolgálja, hogy a hajótársaság páratlan élményre váltsa a vakációzó vendégek értékes szabadidejét.

 

Flotta és útvonalak


A Celebrity Cruises ma az egyik legdinamikusabban fejlődő vezető hajótársaság. Hajóparkja jelenleg 12 óceánjáróból áll, köztük a hajó tervezés legújabb csodájával, a Celebrity Edge óceánjáróval, mely 2018 decemberében csatlakozott a Celebrity-flottához.
A tizenkét Celebrity hajó a világ legfiatalabb hajóparkját képviseli, melynek kiterjedt útvonalhálózata immár több mint 300 célállomást érint – köztük a Földközi-tenger hangulatos, part menti városait, a Karib térség hófehérhomokos strandjait és igazi kuriózumként: a Galápagosi szigetvilág védett öbleit és szigeteit.

A Celebrity Cruises az összes kontinenst érintő hajóutak mellett szárazföldi programcsomagokat iskínál Alaszkában, Ausztráliában/Új-Zélandon, Kanadában, Európában és Dél-Amerikában.
 

Celebrity Cruises sajátosságok:

  • Személyre szabott kiszolgálás; minden 2 vendégre 1 fő személyzet jut.
  • Kivételes étkezési alternatívák.
  • Tágas luxuskabinok és -lakosztályok 
  • Borászati szemináriumok és speciális előadások a fölkeresett célállomásokról, a PowerPoint használatáról, az üvegfúvásról.
  • Számos díj – a Celebrity Cruises rendszeresen első helyezést ér el a Conde Nast Traveler nagy presztízzsel bíró, éves olvasói felmérésén és más díjkiosztó fórumokon.

AZAMARA CLUB CRUISES


Az Azamara Club Cruises butik-hajótársaság, amely elegáns, ugyanakkor oldott hangulatú hajóutakat szervez különleges célállomásokra. Három, egyenként 694 fős utas kapacitású deluxe óceánjárója – az Azamara Journey, Azamara Pursuit és Azamara Quest – fedélzetén bensőséges atmoszféra és luxus veszi körül a vendégeket, akik igazi egzotikus célállomások felé hajóznak. Az Azamara-hajókon lazító-kényeztető spa, wellness-kezelések, egészségmegőrző programok, különböző étkezési alternatívák, a világ minden borvidékét megidéző különleges borok, figyelmes kiszolgálás és varázslatos társasági élet gondoskodik arról, hogy mindenki jól érezze magát. A vendégek itt valóban egy klub tagjai, akik élvezik a glóbusz felfedezését és a fedélzeti személyzet szívélyes vendéglátását.
 

Desztináció-specialista
3 hajó. 290 kikötőállomás. 80 ország. Egyedi célállomások. Egyedi tálalásban.
Az Azamara Cruises feltárja a világ rejtett zugait azok előtt, akik szeretnek utazni, idegen világokat felfedezni. Minthogy kisebb óceánjárókkal közlekedik, amelyek eljutnak a nagyobb hajók számára megközelíthetetlen kikötőkbe is, turisták által kevéssé látogatott, kuriózumnak számító célállomások is fölkerülhettek kikötőpontjai palettájára. A hajótársaság alapos helyismerettel rendelkező csapata olyan bensőségesen ismeri a meglátogatott állomások idegenforgalmi látványosságait, múzeumait, üzleteit és éttermeit, hogy az Azamara Cruises vendégei garantáltan nem maradnak semmiről, amitlátni, kipróbálni érdemes.

 

További Azamara Club Cruises sajátosságok:

  • Hosszabb, többéjszakás tartózkodás egyes kikötőállomásokon.
  • Egyes kikötőkben shuttle busz biztosítása – díjtalanul.
  • A célállomások kultúrájából ízelítőt kínáló szórakoztató műsorok.
  • Ebédhez és vacsorához választott vörös- és fehérbor, napközben kávékülönlegességek, ásványvíz és tea. 
  • Díjtalan önkiszolgáló mosoda.
  • A luxus színvonalú golfprogramok elismert szervezőjével, a PerryGolf vállalattal közösen szervezett golfhajóutak a világ leglátványosabb golfpályáira.

 

 

Tengerjáró Kft. 
Cím: 1051 Budapest, Bajcsy Zsilinszky út 12. City Center Irodaház

Telefon: 36-1/235 0402, 235 0403
Fax: 36-1/266 4623
E-mail: info@rccl.hu
Honlap:  https://rccl.hu/

 

 

 

 

További cikkek:

Budapest Airport
A Budapest Airport küldetése, hogy a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőteret Közép- és Kelet Európa legsikeresebb repülőterévé tegye mind az utasszám bővülés, mind a kiszolgálás minősége, mind ...
LOT Lengyel Légitársaság
A LOT Európa leggyorsabban növekedő légitársasága, mely 2019-ben ünnepli fennállásának 90. évfordulóját. ...
Turizmus Kft.
A Turizmus Kft. az elmúlt két évtizedben az egyetlen, havi, szakmai magazin kiadójából komplex szolgáltatást nyújtó vállalkozássá fejlődött. Az immáron tehát kiadóvállalatként működő szerkesztőség ...
Discover America Hungary Egyesület © Minden jog fenntartva.   Honlapkészítés